Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Запас пального та три бювети у разі відключення централізованого водопостачання: ситуація у Вільногірську повністю контрольована

У Вільногірську станом на 5 травня ситуація повністю контрольована. У місті працює уся критична інфраструктура, магазини, аптеки та банки. Малий бізнес також відновлює роботу. Водночас підприємства працюють у скороченому режимі. Наразі вони випускають продукцію у меншому обсязі, однак роботу продовжують та сплачують податки у міський бюджет. 

«Газ, вода, світло – усе в місті надається. Крім того, якщо відключать централізоване водопостачання, у нас у місті збудовано три бювети, які цілодобово та абсолютно безкоштовно зможуть забезпечити населення водою. Ці бювети ми забезпечили резервним електропостачанням, якщо в нас з якихось причин його відключать. Також ми запаслись пальним для цих генераторів», – зазначив міський голова Вільногірська Володимир Василенко. 

Щодо переселенців, то на сьогодні у Вільногірську перебуває 1 302 ВПО, з них 68 – діти. Їм надали житло, їжу, необхідне лікування, а також соціальну допомогу. Крім того, наразі влада опікується питанням працевлаштування переселенців.

Відео: https://youtu.be/TRsqi4dKESU