Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Близько 20 будинків у Криворізькому районі потребують капітального ремонту після обстрілів російськими окупантами

Близько 20 будинків у Криворізькому районі потребують капітального ремонту після обстрілів російськими окупантами. Найбільше зруйнованих та напівзруйнованих будинків у Зеленодольській громаді. 

 

«Від обстрілів «Градами» найбільше потерпають у Зеленодольську, Великій Костромці, Малій Костромці, Мар’янському та в Широківській ОТГ. Там деякі будинки без даху, в деяких зруйновані стіни. Але ми працюємо з власниками цих домів. Наші працівники все фіксують, і ми надаємо допомогу», – зазначив голова Криворізької РВА Євген Ситниченко. 

 

Водночас у Криворізькому районі продовжують розмінування території. Найбільше боєприпасів піротехніки ДСНС виявили в селі Велика Костромка: там уже знищено близько 600 вибухонебезпечних предметів. 

 

«Загалом наш район повністю забезпечений продуктами та ліками. У людей немає проблем зі світлом, газом та водою. Щодо переселенців, то наразі офіційно в нас перебуває 4 200 ВПО, з них 1 272 дитини. Всім їм ми надали необхідну допомогу, зокрема ми вже виплатили майже 10 млн гривень грошової допомоги», – зазначив Євген Ситниченко. Він також додав: у Криворізькому районі посівна кампанія продовжується. Аграрії наразі сіють соняшник, а озима вже оброблена хімікатами.