Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ситуація у Нікопольському районі контрольована, водночас і тривожна, – голова РВА

У Нікопольському районі ситуація контрольована, водночас тривожна. Бойових дій на території немає, але вони є у Херсонській області, яка межує з Нікопольським та Криворізьким районами. 

«Мешканцям району чутно звуки роботи артилерії. Нічних великодніх богослужінь у нас не було, лише вдень. Люди з розумінням до цього поставилися і ніяких хвилювань з цього приводу не було», – сказав під час брифінгу 25 квітня голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. 

Він також зазначив: «Громадський транспорт працює, у штатному режимі і робота підприємств та служб критичної інфраструктури. Багато промислових підприємств як великих, так і малих, ФОПів повернулися до роботи. Звичайно, спостерігається менший попит клієнтів, замовлень. Посівна кампанія у районі майже закінчується. Усе відбувається спокійно. Підриву техніки, боєприпасів у полі не було. Аграрії засівають максимальну кількість земель. У районі близько 6 тис. переселенців. Разом з волонтерами їм допомагаємо. Водночас закликаємо рухатися далі, оскільки район межує із зоною бойових дій».

Відео https://youtu.be/zCjY8CU_0TQ