Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ворог завдав ракетних ударів та обстріляв з «Градів» три райони Дніпропетровщини

Російські окупанти обстріляли ракетами Дніпропетровську область. Зокрема, в Синельниківському районі ворожа ракета влучила в цивільний об’єкт. Внаслідок удару постраждали дві людини. На місці виникла пожежа, рятувальники її вже приборкали. 

«Щодо Павлоградського району, то сьогодні вранці ворог завдав два удари. Внаслідок чого повністю зруйнована залізнична інфраструктура. Постраждалих та загиблих немає», – зазначила головна фахівчиня відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань. 

Крім цього, напередодні ввечорі агресор з Херсонського напрямку з «Градів» обстріляв цивільну інфраструктуру в Криворізькому районі. Внаслідок цього зафіксовано 7 місць, куди влучили снаряди. Пошкоджено 5 будинків та 3 автомобілі. 

«На одному з подвір’їв утворилось 19 воронок від ракет. Є один загиблий, він під час обстрілу перебував на відкритій території та отримав важку мінно-вибухову травму ноги. Тому хочу ще раз нагадати, якщо ви чуєте сигнал повітряної тривоги – негайно перейдіть в укриття», – додала Дарина Цуркань.