Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ворожі атаки на Дніпропетровщині: що відомо про удари

Два дні поспіль на території Дніпропетровщини ворог завдавав ракетні удари. Сталося це у Дніпроському та Павлоградському районах. А сьогодні о 02:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про вибухи у Дніпрі. 

«Внаслідок ворожого потрапляння ракети у місті зруйновано один з інфраструктурних об’єктів. Є одна постраждала людина. Сталася пожежа на площі 600 метрів квадратних. За півтори години рятувальники ліквідували пожежу. На місці працювало п’ять одиниць пожежно-рятувальної техніки та 27 чоловік особового складу», - повідомила під час брифінгу 10 квітня пресофіцерка Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Євгенія Дудка.

За її словами, внаслідок учорашнього удару, де ракета влучила в підприємство  у Павлоградському районі, знищено будівлю. Там виникло займання на відкритій території, яке вогнеборці оперативно ліквідували. У Дніпровському районі ракета влучила у фермерське господарство, де на відкритій території теж сталося займання і знищено будівлю. Пожежу ліквідували. В обох випадках ні загиблих, ні постраждалих немає.