Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі тролейбуси і трамваї готують до літнього сезону

Попри воєнний стан в країні електротранспорт у Дніпрі працює стабільно, враховуючи комендантську годину. Пасажирські перевезення здійснюються з 06:00 до 19:00. 

Також комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» не припиняє проводити щорічне регламентне технічне обслуговування рухомого складу для безпеки перевезень пасажирів. Під час таких робіт серед іншого замінюють масла, прибирають у салонах, відновлюють лакофарбове покриття. Для більш поглиблених робіт, на які виділяється три доби, знімають двигуни, передні і задні мости тролейбусів тощо.  

За словами заступника директора КП «Дніпровський електротранспорт» Володимира Сусленкова, паралельно проводяться і сезонні профілактичні роботи. 

«Йдеться про сезонне обслуговування систем кондиціонування у трамваях і тролейбусах: консервуємо системи опалення, відключаємо пічки, готуємо кондиціонери до роботи у літній період. Загалом підприємство забезпечено запасними частинами, гумою, колесами. Заробітна плата виплачується вчасно», – зазначив Володимир Сусленков.