Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Майже усі сервісні центри МВС на Дніпропетровщині відновили роботу, виняток – Нікополь

На сьогодні у Дніпропетровській області працюють вісім із дев’яти сервісних центрів МВС. Поки не відновлено роботу центру у Нікополі. 

Наразі у сервісних центрах МВС доступні такі послуги, як реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, зокрема й при втраті чи заміні номерних знаків; видача дубліката свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу; зняття з обліку транспортного засобу при поверненні з поїздки за кордону. А також обмін та відновлення посвідчення водія громадянам, які за законом мають право виїзду за межі України та тим, хто залучається до оборони; складання іспитів на категорії C1, C, C1E, CE, D1, D, D1E, DE передусім для тих, хто мобілізується до служби у ЗСУ, тероборони, правоохоронних органах. Особам, які пройшли навчання в автошколі, поки що доступний лише теоретичний іспит на категорію В. 

«Щодня намагаємося збільшувати кількість доступних послуг. Але з міркувань безпеки та захисту інформації сервісні  центри МВС обмежені у наданні деяких послуг, зокрема йдеться й про видачу довідки про несудимість. Таку послугу поки не надаємо», – розповів під час брифінгу 5 квітня заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Дніпропетровській області Юрій Підопригора.

Сервісні центри МВС працюють у понеділок та суботу з 9:00 до 16:00, з вівторка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00.