Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ситуація у Кам’янському стабільна. Критична інфраструктура працює у штатному режимі, – міський голова

З початком війни у Кам’янському створено оперативний штаб за участю керівництва  військової державної адміністрації міста, військових, територіальної оборони, добровольчих формувань, правоохоронних органів, керівників великих промислових підприємств. 

«Тісно співпрацюємо з нашою територіальною обороною. Виконали комплекс заходів з оборонозабезпечення міста. На базі міської ради створено чотири гуманітарні пункти. На базі центрального ЦНАПу працює пункт допомоги для вимушених переселенців. Офіційно зареєстрованих на сьогодні у місті таких понад 2,5 тис. осіб. Вдячний усім волонтерам, мешканцям, які згуртувалися і усіляко допомагають», – підкреслив під час брифінгу 30 березня міський голова Кам’янського Андрій Білоусов. 

Очільник міста також зазначив: більшість великих промислових підприємств працюють у штатному режимі. Хімічне підприємство «Дніпроазот» тимчасово призупинило роботу, але сплачує податки, необхідний рівень заробітної плати працівникам. Усі речовини приведені до безпечного стану, тобто загрози вони не становитимуть за будь-якого розвитку подій. Малий та середній бізнес відновлює роботу, працює громадський транспорт, магазини, є продовольство.