Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Збройні сили України звільнили від окупантів Нововоронцовку, що на кордоні Дніпропетровщини

\

Вчора, двадцять п'ятого березня Збройні сили України звільнили від російських окупантів Нововоронцовку. Це селище знаходиться на самому кордоні Херсонської та Дніпропетровської областей. За словами голови Дніпропетровської обласної ради, заступника керівника ради оборони області Миколи Лукашука, наші військові поступово відкидають сили противника подалі від меж Дніпропетровщини. 

 

“Станом на десяту ранку двадцять шостого березня ситуація в області стабільна і контрольована. На території регіону війська російських окупантів не увійшли. Протягом останніх днів в Херсонському напрямку, який зараз посилено обороняється, провокацій не відбувається. Також додам, що сьогодні вранці ми прокинулись від сигналу тривоги, але я хочу запевнити, що прильоту ворожих снарядів та територію Дніпропетровщини не відбулося”, - зазначив Микола Лукашук. 

 

Загалом інфраструктура області працює в штатному режимі. Запаси продуктів та медикаментів продовжують накопичувати. Окрім цього, Микола Лукашук привітав Національну гвардію України з їх професійним святом. 

 

“Хочу привітати кожного воїна-гвардійця з Днем Національної гвардії України. Подякувати їм за мужність, хоробрість. Вони вже вісім років боронять Україну спочатку в Донецькій, Луганській областях, а зараз на всій території України разом зі Збройними силами України, разом з територіальною обороною і роблять все можливе, щоб наша перемога настала якомога скоріше. Хочу побажати хлопцям перемоги, і щоб вони повертались додому цілими та неушкодженими. Слава Україні!”, - додав Микола Лукашук.