Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі збільшується кількість громадського транспорту на маршрутах

У зв’язку з очікуваним збільшенням пасажиропотоку відсьогодні на маршрутах громадського транспорту додали по одній-дві машини. 

За словами директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Ігоря Маковцева, за необхідності рухомий склад ще поступово додаватимуть. 

«Наразі у місті працюють 83 автобусні та усі 35 маршрутів електротранспорту. На лініях понад 400 автобусів, 5 поїздів у метрополітені, 106 тролейбусів і 124 трамвайних вагони», – розповів під час брифінгу 21 березня Ігор Маковцев. 

Він також нагадав і про деякі зміни в автобусних маршрутах. Так, маршрут № 60 продовжує рух лише до ж/м Тополя-3, без заїзду до аеропорту. Маршрут № 109 частково поновлює сполучення із сел. Авіаторським. Рух там буде за спецрозкладом. Маршрут № 90 курсує від вокзальної площі до Таромського через вул. Набережну Заводську, Андрійченка. 

Враховуючи комендантську годину, громадський транспорт працює з 7:00 до 18:00. Відображення руху транспорту на онлайн-сервісах тимчасово призупинено.

Водночас відновлюють роботу внутрішньообласні маршрути. 

«Транспортний зв’язок з обласним центром відновлено до Марганця, Жовтих Вод, Кам’янського, Кривого Рогу, Верхньодніпровська, Нікополя, Новомосковська, Павлограда, Покрова, Першотравенська, Синельникового, Тернівки, Підгородного, Перещепиного. А також до селищ міського типу: Обухівка, Кринички, Солоне, Магдалинівка, Іларіононове, Покровське, Петропавлівка, Петриківка, Царичанка тощо. 

Поступово відновлюють роботу й автостанції. У Дніпрі працює автовокзал «Центральний», – додав начальник управління транспорту ДніпроОВА Михайло Варакута.