Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зранку 12 березня на Дніпропетровщині трапилося декілька надзвичайних подій

У Дніпрі ППО збили ворожу ракету, уламки якої впали на дах ангара, внаслідок чого сталося загоряння. Для ліквідації були залучені пожежні підрозділи ДСНС. Загиблих і травмованих немає. Про це під час брифінгу 12 березня повідомила пресофіцерка ДСНС Дніпропетровщини Євгенія Дудка.

За її словами, ще дві надзвичайні події – це загоряння сміттєпроводу у багатоповерхівці по Запорізькому шосе. Обійшлося без постраждалих. А також пожежа у приватному будинку у селі Підкряж, внаслідок якої постраждало 11 осіб, з них 9 дітей. Усі вони направлені до міської лікарнім. Царичанки з попереднім діагнозом – гостре отруєння продуктами горіння. 

«Тому вкотре звертаємося до населення бути уважними і не нехтувати правилами пожежної безпеки, особливо, коли у помешканні є діти. Пильнуйте за електро-, газовими приладами. Надзвичайники працюють у посиленому режимі. Лінія порятунку 101, 112 приймає повідомлення про пожежі, ДТП, де потрібна допомога у розблокуванні постраждалих, нещасні випадки на воді», – зазначила Євгенія Дудка.