Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

БФ «Пісні, народжені в АТО» відкрив збір коштів для допомоги ЗСУ та біженцям

У Дніпрі благодійний фонд «Пісні, народжені в АТО» змінив напрям своєї діяльності і тепер активно допомагає ЗСУ та біженцям. Раніше організація підтримувала однойменний проєкт та пісенний фестиваль. БФ «Пісні, народжені в АТО» відкрив декілька рахунків для збору допомоги та за короткий термін зібрав чималу суму. Про це під час брифінгу розповіла представниця фонду Наталія Шуліка.
 
«Дуже багато біженців, переселенців, тих, хто втратив домівку, тих, хто потребує медичної допомоги. Ми вирішили, що фонд співпрацюватиме з військово-цивільною адміністрацією Дніпропетровської області та укладатиме договори з міжнародними організаціями-донорами. Буде створено зелений коридор для перетину кордону, по ньому гуманітарна допомога потраплятиме на наші склади, а потім до тих, хто її потребує: військові, цивільні, лікарні. Платежі на рахунки фонду вже почали надходити. Зараз на доларовому рахунку маємо 70 тисяч, на гривневому більше ніж 4,5 мільйонів», — додала Наталія Шуліка.
 
Організації та підприємства можуть переказувати кошти на рахунок фонду в «ПриватБанку»: UA963052990000026009050020391. Код отримувача: 43521384. Мешканці, які бажають допомогти військовим та біженцям, можуть надсилати гроші на банківську картку «ПриватБанку» — 5169 3351 0065 7580.