Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Дніпропетровщина сьогодні – це острівок безпеки, який є в нашій країні», – голова облради

Вночі та зранку 7 вересня було кілька ракетних загроз, але, за словами голови Дніпропетровської обласної ради, заступника керівника ради оборони Дніпропетровської області, все обійшлося. Він також зазначив, що наша область залишається під пильним контролем ЗСУ. Ніяких проникнень ворожих військ на територію регіону не зафіксовано. 

«Ситуація в країні важка – ворог продовжує гатити по житлових будинках, лікарнях та дитячих садочках, тож вся країна чекає рішення про закриття неба», – зазначив Микола Лукашук. 

Окрім цього, ситуація з вокзалами вже вирішена. Усі охочі можуть спокійно виїхати, евакуаційні потяги ходять за розкладом. Щодо в’їздів та виїздів із області, то всі дороги відкриті та проїзні. Також Лукашук додав, що область забезпечена ліками та їжею, а всі міські голови, голови ОТГ та керівництво ради оборони Дніпропетровської області працюють і нікуди за межі Дніпропетровщини не виїжджали. 

Водночас голова облради звернув увагу жителів Дніпропетровської області на отримання інформації лише з офіційних джерел: «Наприклад, ми вчора всі читали про те, що буде якась супермегаатака з повітря по всій Україні, але це фейк, ворог навмисно його запустив. Тож читайте сайти обласної ради, сайт Дніпровської міської ради, ОДА, мій фейсбук, Бориса Філатова, телеграм-канал Валентина Резніченка. На цих ресурсах ми завжди публікуємо перевірену та достовірну інформацію», – зазначив Микола Лукашук.