Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ситуація на Дніпропетровщині на ранок 2 березня повністю контрольована, – голова Дніпропетровської обласної ради

Станом на 09:00 ранку другого березня ситуація на Дніпропетровщині повністю контрольована. Запаси ліків, продуктів та пального є. Вся критична інфраструктура працює стабільно.

«Стосовно інформації від військових. Вчора співробітники карного розшуку отримали інформацію про двох підозрілих чоловіків, які з лютого орендували житло в обласному центрі. Внаслідок поліцейські затримали двох диверсантів віком 22 та 20 років. У чоловіків вилучили паспорти громадян так званих ДНР, сім-карти, платіжні карти, одяг з символікою країни-агресорки тощо. У телефонах виявили фото наших військових об’єктів», – доповів голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони області Микола Лукашук.

Він додав, що вчора знищили 800 одиниць колісної техніки окупанта. «Вона рухалася зі сторони Баштанки (Миколаївська область) до Кривого Рогу, ЗСУ її знищили й входу до Дніпропетровської області не було», – повідомив заступник керівника ради оборони області.

Микола Лукашук зауважив щодо сигналу тривоги: «Кожна тривога – не навчальна. Якщо лунає сирена, одразу слідуйте в укриття. Якщо сигнал спрацьовує – це означає, що наші військові зафіксували ракетний пуск. Для оперативного сповіщення жителів області створені офіційні канали – Viber та Telegram. Дякую нашим Збройним силам України».