Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ситуація у Дніпропетровській області стабільна. Ворожих ДРГ та десантників немає. Магазини та аптеки працюють, — Микола Лукашук

Станом на 16:30 у Дніпропетровскій області ситуація повністю стабільна. Усі комунальні підприємства працюють: електротранспорт, тепло-, водо- та газопостачання. Немає жодних збоїв. Магазини, аптеки працюють. Про це під час брифінгу повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Ми, як органи місцевого самоврядування, робимо усе, щоб у нашій області люди отримали усі послуги — комунальні, медичні тощо. Із правопорядком також усе добре: поліція та Нацгвардія працюють. В області немає правопорушень.

Інформація від наших військових: просимо та звертаємося до усіх мешканців Дніпропетровської області — не публікуйте повідомлення про рух військової техніки. На сьогодні в області велика кількість наших військових. Надаючи інформацію про їхній рух, ви можете поставити російську армію до відома. Офіційно заявляю, що будь-які диверсійно-розвідувальні групи, десантники станом на зараз відсутні», — зазначив Микола Лукашук.

Водночас від сьогодні в області рішенням Ради оборони Дніпропетровської області змінено час комендатської години. Тепер вона — від 20:00 до 06:00.

«На період дії комендатської години забороняється перебувати на вулиці та інших громадських місцях без спеціальних перепусток. Робіть покупки завчасно у денний час — усе працює. Працівникам цілобових підприємств дозволяється після закінчення зміни доїхати додому за посвідченнями підприємтв до того часу, поки підприємства не отримають спеціальні перепустки», — додав Микола Лукашук.