Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Медзаклади міста та області працюють у посиленому режимі. Браку медикаментів немає, – в.о. директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації

У Дніпропетровській області та лікарнях Дніпра всі медикаменти у наявності. З кожним керівником закладу на зв’язку повідомила в.о. директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОДА Вікторія Кулик. 

«Ми приймаємо пацієнтів, які потребують невідкладної допомоги та реагуємо на надзвичайні ситуації. Лікарськими засобами забезпечені, ситуація під контролем. Перев’язувальний матеріал, кисень та препарати – все є», – наголосила Вікторія Кулик.

Подякувала жителям Дніпропетровщини за активність у здачі крові генеральна директорка Дніпропетровської обласної станції переливання крові Антоніна Сердюк: «Жителі Дніпропетровщини відгукнулися на призов про створення резервних запасів крові. Тільки за вчора в області прийняли 935 донорів. Дніпро – 437,  Кам’янське – 122, Нікополь – 23 та Кривий Ріг – 153 донори».

Вона додала, що заклади служби крові Дніпропетровщини працюють у цілодобовому режимі позмінно. І приймають охочих з 8:00 до 19:30. Щоб люди могли дістатися додому. 

«Кров у Дніпрі можна здати у КЗ «Дніпропетровська обласна станція переливання крові», у точках при лікарнях: міській лікарні № 4, лікарні швидкої медичної допомоги й спеціалізованій багатопрофільній лікарні № 1», – підсумувала Антоніна Сердюк.