Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ніч у Дніпропетровській області пройшла спокійно. Прориву ворожих військ не відбулося. Ситуація контрольована, – голова Дніпропетровської облради

На території Дніпропетровської області немає прориву ворожих військ. Жодної спроби теракту або диверсії також не було. Ніч пройшла спокійно. Розгорнуті сили територіальної оборони та блокпости. Про це 25 лютого під час брифінгу о 9:00 повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Учора було запроваджено комендантську годину. За добу немає жодних порушень, навіть хуліганства. Дякую мешканцям області за свідомість. Усі об'єкти критичної інфраструктури працюють у посиленому режимі. Перебоїв з водопостачанням та світлом немає. Дороги в області проїзні. Ситуація спокійна та повністю контрольована. Ми моніторимо, зокрема через ситуаційні камери, ситуацію в усіх містах», – зазначив Микола Лукашук.

Голова Дніпропетровської облради також додав, що аптеки, банки та магазини працюють у штатному режимі: «Я звертаюся до усіх представників малого та середнього бізнесу: всі магазини, у тому числі продовольчі, аптеки – повинні працювати».

Уночі до обласної лікарні ім. Мечникова доставили 7 поранених військових з Донецького регіону. Нині їм надають допомогу. Поранених серед цивільного населення у Дніпропетровській області немає.

Микола Лукашук також прокоментував сирени, які мешканці Дніпра чули вночі: «Ми мали попередження про ракетні удари по об'єктах військової інфраструктури. На щастя, вони не підтвердилися. Читайте лише перевірені джерела інформації. Якщо ви бачите підозрілі авто, людей, мітки на дорогах, тощо – повідомляйте про це в поліцію, СБУ, Нацгвардію».