Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Воркшоп від «Освіторії» з керівниками шкіл та вчителями української мови та літератури

24 лютого о 10.30 у центрі професійного розвитку «Освітня траєкторія» ( просп. Поля, 37) - воркшоп від «Освіторії» з керівниками шкіл  та вчителями української мови та літератури. 

 

Спікери:  

- Юлія Романенко, кандидатка педагогічних наук, Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова. Аудиторія: керівники закладів освіти міста , 32 педагоги;                                                                                                           

 

Воркшоп від «Освіторії» з учителями української мови

Спікери: 

-Юрій Гайдученко, експерт ГС «Освіторія» та вчитель Новопечерської школи,

фіналіст премії Global Teacher Prize Ukraine, 32 педагоги

-Тетяна Нікіфорова,  в.о. директорки  Комунальноі? установи «Центр професіи?ного розвитку «Освітня траєкторія» ДМР. 

 

Довідка: 

Для удосконалення професійної майстерності педагогів, ефективного розвитку їх творчого потенціалу між департаментом гуманітарної політики та громадською спілкою «Освіторія» підписано меморандум про співпрацю. В рамках меморандуму на постійній основі буде здійснюватися співпраця щодо розширення інноваційного простору для педагогів нашого міста, консультування щодо  впровадження сучасних освітніх методик та технологій, прагнення до передових технологій управління, викладання та долучення дніпровських педагогів до світової освітянської спільноти. Разом з фахівцями КУ «ЦПР  «Освітня траєкторія» ДМР планується впровадження заходів до яких будуть  залучені креативні та компетентні спікери, які рушать реформи в Україні. Буде здійснюватися навчання з усіх освітянських напрямків у кращих освітніх фахівців України.