Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему «Спорт у дворах та парках. Від 0 до 100 років»

22 лютого о 10:00 у пресцентрі «Наше місто» (вул. Старокозацька, 58) –  пресконференція на тему «Спорт у дворах та парках. Від 0 до 100 років».

Спікери:

- Дмитро Кондратьєв, представник департаменту парків та рекреації зі спортивно-масової роботи;

- Вікторія Дерець, головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішної та інформаційної політики ДМР.

Довідка:

З 2021 року в парках Дніпра почали активно популяризувати спорт. Різноманітні тренування, змагання та фестивалі - проходили на паркових локаціях з квітня по жовтень. Близько трьох десятків спортивних івентів було проведено як у центральних парках, так і в зелених зонах районів. Йога, фітнес, зумба та кенго-джамп - напрямки, які більше полюбилися дніпрянам. Всі тренування проходили і будуть проходити абсолютно безкоштовно. На 2022 рік вже розроблено календарний план заходів. Стартуємо в квітні - турнір з міні-футболу серед школярів. Місце проведення - парк ім. Писаржевського. До Всесвітнього дня йоги готуємо велике тренування в парку Шевченка. 2 липня Дніпро проводить всеукраїнський, масштабний (за кількістю учасників та площею локації) забіг з перешкодами «Race Nation». Локація - Монастирський острів. З липня по вересень проходитимуть пляжні турніри з футболу та волейболу.