Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

5-й інклюзивний бал для людей з інвалідністю «Час сяяти». Цьогоріч подія відбудеться у форматі балу-маскараду: гості будуть вбрані у костюми літературних, казкових, чи кіно-героїв різних епох

18 лютого 13-00 у культурно-діловому центрі «Менора» вул. Шолом-Алейхема, 4/26 (будь який вхід, далі за вказівниками) -5-й інклюзивний бал для людей з інвалідністю «Час сяяти»Цьогоріч  подія відбудеться  у форматі балу-маскараду: гості будуть вбрані у костюми літературних, казкових, чи кіно-героїв різних епох. 

За  підтримки програми «Культурна столиця».

УВАГА! о 12-15 –підхід до преси (1 поверх, бал-рум)

Спікери:

-Григорій Гельфер, голова Художньої ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України;

-Євген Хорошилов, начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР;

-Олена Зайцева, куратора інклюзивного балу для людей з інвалідністю "Час сяяти";

-Людмила та Андрій Чубенко, учасники інклюзивного балу;

-Маргарита Захарченко, учасниця інклюзивного балу;

-Дмитро Попруга, учасник інклюзивного балу.

Довідка:

12-15 – підхід до преси

12-30 – катання учасників на лімузині

13-00 - Бал

У рамках підтримки міжнародного руху «Night to Shine» та за сприяння програми «Культурна столиця» для людей з інвалідністю відбудеться інклюзивний бал "Час сяяти".

Ідея «Night to Shine» належить зірці американського  футболу Тимоті Тибоу, свято проводиться 8 рік поспіль, у більш ніж 800 містах по всьому світу.

Історія «Night to Shine» в Україні:

2017 року Олена Зайцева, голова ГО «Час сяяти», у конкурсному відборі в США виборола право проведення «Night to Shine» в Україні.

2018 – проєкт вперше було реалізовано у Дніпрі  завдяки колоборації соціально-відповідального бізнесу та благодійних організацій.

З 2020 року проєкт проведення «Night to Shine» підтримує Програма «Культурна Столиця».

В інклюзивному балі візьмуть участь 5 громадських організацій серед яких «Ліга візочників», «Серця Неспокійні», «Добра Планета» та інші.

У Дніпрі  бал для людей з інвалідністю "Час сяяти" проходитиме вп’яте.

Гості свята до урочистої зали культурно-ділового центру «Менора» пройдуть червоним хідником. Кожному учаснику вручатимуть корону та бутоньєрку.

Усім охочим волонтери робитимуть професійний макіяж і зачіски.

У рамках балу відбудеться конкурс талантів.

Бал для людей з інвалідністю "Час сяяти"- подія дуже важлива, адже дозволяє учасникам цього дня бути у центрі уваги, отримати позитивні емоції, врешті – відчути себе справжньою зіркою.

К.о. Ірина Скосар (050 4804546)