Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пряма телефонна лінія проєкту «Міська влада на прямому зв'язку» на тему: «Пільговий проїзд у громадському транспорті: хто має право»

16 лютого з 15-00 до 16-00 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) - пряма телефонна лінія проєкту «Міська влада на прямому зв'язку» на тему: «Пільговий проїзд у громадському транспорті: хто має право»».

На запитання мешканців відповідатиме заступник директора-начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міськради Олександр Лещенко.

Ставити запитання можна за телефоном 745-00-00.

 До уваги ЗМІ!!! Спілкуватися з журналістами учасники прямої телефонної лінії розпочинають о 14-40.

Довідка:

У Дніпрі існує багато пільг для проїзду у міському громадському транспорті, а також знижки для учнів шкіл, знижки для студентів на придбання проїзних квитків, комбіновані пересадочні талони.

Нагадаємо, які саме пільгові категорії користуються правом безкоштовного проїзду, як отримати знижку на проїзд за учнівським квитком, які існують види проїзних квитків у електротранспорті для усіх громадян та для студентів зі знижкою 50%, які є пересадочні талони метро-трамвай. Крім цього, надамо інформацію щодо забезпечення права на безкоштовний проїзд та методи комунікації з представниками департаменту, автотранспортних підприємств у разі відмови водія щодо надання пільг.

УВАГА! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіційній розсилці мерії. Дякуємо за розуміння!