Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте вручення сертифікатів на отримання стипендій міського голови для учнів по класу скрипки початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) за досягнення в галузі музичного мистецтва

14 лютого о 12-00  у приміщенні Дніпровськоі? міськоі? ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала)- урочисте вручення сертифікатів на отримання стипендій міського голови для учнів по класу скрипки початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) за досягнення в галузі музичного мистецтва.

Спікери:

-Євген Хорошилов,  начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР;

-Дмитро Логвін, голова конкурсної комісії на отримання стипендій міського голови, народний артист України, художній керівник і диригент камерного оркестру «Времена года».

Довідка:

Відповідно до рішення Дніпровської міської ради від 27.01.2021 № 94/2 прийнято ПОЛОЖЕННЯ про іменні стипендії міського голови імені Гаррі Логвіна.

Стипендіати – це кращі учні Дніпра, які мають високий рівень навчальних досягнень і виявили особливі успіхи у музичній діяльності: мають нагороди міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських фестивалів та конкурсів за останні 3 роки.

Іменні стипендії міського голови для учнів по класу скрипки початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) Дніпра виплачуються в розмірі 500 гривень на місяць.

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!