Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Престур на тему «Інспектування нелегальних майданчиків для паркування. Видача приписів на усунення»

14 лютого об 11-00  (АДРЕСА НЕ РОЗГОЛОШУЄТЬСЯ, місце зустрічі зі ЗМІ- вул. Осіння, 7, магазин автозапчастин) -престур на тему «Інспектування нелегальних майданчиків для паркування. Видача приписів на усунення»

Спікер:

-Андрій Осипов, начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР.

Довідка:

Протягом 2021 року спеціалістами КП “Транспортна інфраструктура міста” проводилась інвентаризація місць для цілодобового паркування авто, так званих “нічних стоянок”. Під час інспектування було виявлено близько сотні майданчиків, що не мають жодних документів на ведення господарської діяльності та договорів на організацію парковки у цих місцях. Бенефіціари цих майданчиків не сплачують місцеві збори, податки до бюджету та не несуть жодної відповідальності за безпеку транспортних засобів.

Несумлінні оператори нехтують дотриманням правил пожежної безпеки (підключення до електромереж, проїзди для пожежного транспорту і т.і.), дотриманням ДБН та правильної організації дорожнього руху на території стоянки. Окрім цього, відповідно до статистики, у 2021 році всі випадки пошкодження транспорту, крадіжок з салонів транспортних засобів та угонів авто під час нічної стоянки відбувались виключно на території нелегальних майданчиків, через недотримання ними правил організації майданчиків для паркування.