Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Повідомлення щодо користування тарифів на теплову енергію для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету у м. Дніпро. ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ»

Відповідно до пункту 5 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, що затверджено Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 05 червня 2018 року No 130, інформація, зазначена у пунктах 3, 4 цього розділу, доводиться до відома споживачів шляхом розміщення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування в мережі Інтернет (за наявності), у друкованому засобі масової інформації місцевої сфери розповсюдження (перевага надається друкованим засобам масової інформації органу місцевого самоврядування), веб-сайті виконавця комунальних послуг (за наявності), на інформаційних стендах в абонентських відділах виконавців комунальних послуг та на інформаційних стендах біля адміністративних будинків органів місцевого самоврядування в населених пунктах, де споживачі отримують відповідні послуги. 

На виконання Порядку, ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ» просить довести до відома споживачів інформацію про коригування тарифу на теплову енергію шляхом розміщення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування в мережі Інтернет оголошення наступного змісту: 

«ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ» інформує споживачів про намір змінити шляхом коригування тариф на теплову енергію, вироблену на установках з використанням природного тазу, у зв'язку з наміром виробництва теплової енергії на установках з використанням природного газу. 

Відповідно до ч. 4. ст.20 Закону України «Про теплопостачання», тов «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ» розрахувало тарифи на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням природного газу, для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету у м. Дніпро. 

вання необхідності коригування тарифу - зміна вартості окремих складових чинних тарифів із причин, не залежних від суб'єкта господарювання. 

Загальний розмір планованого тарифу на теплову енергію, що планується встановити за результатами коригування на опалювальний період 2021/22 р. для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету – 4 003,02 грн. з ПДВ. 

Структура тарифу (плановані витрати за елементами, прибуток, податок на додану вартість): 

Показник Грн.ЛГкал
Паливо 2402,18
Електрична енергія 32,50
Заробітна плата і внески на соціальне страхування 743,11
Інші витрати 92,63
Плановий прибуток 65,43
Загалом 3 335,85 
ПДВ 20% 667,17
Загалом з ПДВ  4 003,02 

Зауваження і пропозиції фізичних осіб та юридичних осіб, їхніх об'єднань приймають упродовж 14 днів з дня опублікування на адреси: ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ», ЄДРПОУ 40371795, вул. Городоцька, 367А, м. Львів, 79040 та Дніпровська міська рада, ЄДРПОУ 26510514, проспект Дмитра Яворницького, 75, Дніпро, Дніпропетровська область, 49000.»