Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Повідомлення щодо встановлення тарифів на теплову енергію для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету ум. Дніпро ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ»

Відповідно до пункту 5 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, що затверджено Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 05 червня 2018 року No 130, інформація, зазначена у пунктах 3, 4 цього розділу, доводиться до відома споживачів шляхом розміщення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування в мережі Інтернет (за наявності), у друкованому засобі масової інформації місцевої сфери розповсюдження (перевага надається друкованим засобам масової інформації органу місцевого самоврядування), веб-сайті виконавця комунальних послуг (за наявності), на інформаційних стендах в абонентських відділах виконавців комунальних послуг та на інформаційних стендах біля адміністративних будинків органів місцевого самоврядування в населених пунктах, де споживачі отримують відповідні послуги. 

На виконання Порядку, ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ» просить довести до відома споживачів інформацію про встановлення тарифу на теплову енергію шляхом розміщення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування в мережі Інтернет оголошення наступного змісту: 

«тов «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ» інформує споживачів про намір встановлення тарифу на послуги теплопостачання. 

Відповідно до ч. 4, ст.20 Закону України «Про теплопостачання» та зверненням для встановлення тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ» розрахувало тарифи на теплову енергію на установках з використанням альтернативних дэкерел енергії для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету ум. Дніпро, 

Обгрунтування причин зміни тарифу та здійснення розрахунку – подання розрахункового тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням природнього газу, для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету у м. Дніпро. 

Розмір діючого тарифу з використанням альтернативних джерел енергії для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету – 3 396,32 грн. з ПДВ.. 

Тариф на теплову енергію з використанням альтернативних джерел енергії, що планується встановити для установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету – 3 602,72 грн. з ПДВ. 

Відсоток зміни тарифу складає - 6.077 %. 

Зауваження і пропозиції фізичних осіб та юридичних осіб, їхніх об'єднань приймають упродовж 14 днів з дня опублікування на адреси: ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ», ЄДРПОУ 40371795, вул. Городоцька, 367А, м. Львів, 79040 та Дніпровська міська рада, ЄДРПОУ 26510514, проспект Дмитра Яворницького, 75, Дніпро, Дніпропетровська область, 49000.»