Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему «Електронні сервіси у сфері державної реєстрації бізнесу»

10 лютого об 11-00  у приміщенні Дніпровськоі? міськоі? ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала)- пресконференція на тему «Електронні сервіси у сфері державної реєстрації бізнесу»

Спікер:

-Тетяна Абрамова, начальниця відділу - державна реєстраторка відділу реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур ДМР.

Довідка:

З початком пандемії COVID-19 актуальною стала потреба громадян в отриманні адміністративних послуг у сфері реєстрації бізнесу за допомогою електронних сервіс. Така можливість реалізована Міністерством цифрової трансформації України на порталі надання електронних сервісів "ДІЯ". Для отримання послуги необхідно авторизуватися, заповнити відповідну форму та підписати заяву електронним підписом. Результатом надання адміністративної послуги є електронна виписка, яка доступна для скачування в кабінеті користувача. На сьогоднішній день на порталі доступні наступні послуги у сфері реєстрації бізнесу:

- державна реєстрація фізичної особи-підприємця;

- державна реєстрація припинення діяльності фізичної особи –підприємця;

- державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу – підприємця (зміна видів економічної діяльності та інформації про зв’язок);

 - державна реєстрація юридичної особи у формі ТОВ, що провадить свою діяльність на підставі модельного статуту;

- державна реєстрація переходу юридичної особи (лише для ТОВ) на діяльність на підставі модельного статуту

Онлайн-трансляція відбуватиметься тут: https://www.facebook.com/dneprorada/

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!