Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про глобальний маркетплейс Onfrontiers

Міністерство цифрової трансформації України спільно з ДУ "Офic з розвитку підприємництва та експорту" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" надають малим середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на Нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсi OnFrontiers. 

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначати та зв'язуватися із позаштатними технічними експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-нiш з усього світу завдяки веб-консультаціям. 

Українські підприємці можуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких завдань свого бізнесу. 

Враховуючи вищезазначене, звертаємось з проханням посприяти реалізації iнiцiативи через розповсюдження інформації на доступних ресурсах по третю хвилю набору компаній з метою залучення українських підприємців до участі у безкоштовних онлайн-консультаціях від провідних міжнародних бізнес експертів. Дедлайн подачі заявок - 17 лютого 2022 року. 

Очікується, що до 50 підприємств скористаються консультаціями від OnFrontiers i посилять свiй бiзнес, програма передбачає надання серії з 2 консультацій. 

Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступнi на порталі Дія.Бізнес за посиланням.