Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Онлайн лекція для учасників соціального проєкту «Університет третього віку» та табору «Золотий вік» на тему «Як працює застосунок «Дія» – все що потрібно знати: навіщо потрібен, які послуги надає, як зареєструватись тощо»

09 лютого об 11-00  у приміщенні Дніпровськоі? міськоі? ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, Ситуаційний центр)- онлайн лекція для учасників соціального проєкту «Університет третього віку» та табору «Золотий вік» на тему «Як працює застосунок «Дія» – все що потрібно знати: навіщо потрібен, які послуги надає, як зареєструватись тощо»

Спікери:

-Альона Чуєва, директорка КП «ІНФО-РАДА-ДНІПРО» ДМР;

-Анна Скоріна, головна спеціалістка відділу реєстрації актів цивільного стану «Лівобережний» управління реєстрації актів цивільного стану департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур ДМР;

-Наталя Тюлькіна, заступниця начальника відділу ЦНАП «Центральний». 

Довідка:

Сьогодні існує безліч додатків, які здатні полегшити життя людей.

Використання застосунку "Дія" є корисною навичкою для кожного, тож з метою полегшення суспільного життя громадян поважного віку буде проведено лекцію-практикум, де кожен знайде відповіді на питання: як зареєструватися в застосунку "Дія», як користуватися додатком, які послуги там є, як отримати грошову виплату від держави, а саме "ковідну тисячу". А також про те, як користуватися такими електронними послугами як "Кабінет мешканця", мобільний навігаційний додаток WAZE та іншими сервісами, що є особливо актуальним в умовах пандемії Covid-19, оскільки отримати ці послуги можна не виходячи з дому.

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!