Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація інтерактивної мапи розташування на території міста тимчасових споруд для здійснення господарської діяльності у сфері споживчого ринку та послуг, розміщених на підставі договору на тимчасове використання об'єктів (елементів) благоустрою не за ф

08 лютого об 11-00  у приміщенні Дніпровськоі? міськоі? ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала)- презентація інтерактивної мапи розташування на території міста тимчасових споруд для здійснення господарської діяльності у сфері споживчого ринку та послуг, розміщених на підставі договору на тимчасове використання об'єктів (елементів) благоустрою не за функціональним призначенням (інтерактивна мапа розміщення МАФів)

Спікер:

-Олександр Кобозєв, начальник аналітичного відділу КП «Дніпровські активи» ДМР.

Довідка:

Підпорядкованим департаменту торгівлі та реклами КП "Дніпровські активи" розроблена та впроваджена інтерактивна мапа розташування на території міста тимчасових споруд для здійснення господарської діяльності у сфері споживчого ринку та послуг (МАФів). Зазначені об'єкти розміщаються на підставі укладеного з КП "Дніпровські активи" договору на тимчасове використання об'єктів (елементів) благоустрою не за функціональним призначенням.

Кожен городянин має можливість за допомогою даної карти та свого смартфону перевірити легальність розміщення будь-якого окремо взятого МАФу за місцем його фактичного розташування.

Онлайн-трансляція відбуватиметься тут: https://www.facebook.com/dneprorada/

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!