Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему «Кібер та інформаційна безпека»

07 лютого о 14-00  у приміщенні Дніпровськоі? міськоі? ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала)- пресконференція на тему «Кібер та інформаційна безпека».

Спікер:

-Олександр Гавріков, начальник управління інформаційно-телекомунікаційних систем департаменту інформаційних технологій ДМР.

Довідка:

В епоху інформатизації  суспільства, коли інформаційні технології охоплюють усі сфери життєдіяльності, питання кібербезпеки та захисту персональної інформації набуває першочергового значення, особливо, коли мова йде про державні ресурси та сервіси.

За час існування телекомунікаційної системи Дніпровської міської ради, в термін з 2015 року по теперішній час було здійснено декілька кібератак, таких як: вандалізм – підміна стартової сторінки офіційного порталу внаслідок уразливостей хостінгу, атак на відмову сервісів та збору даних. Однак телекомунікаційна система побудована таким чином, щоб мінімізувати шкідливі наслідки та не допустити подібних втручань у майбутньому. Департамент інформаційних технологій в рамках співпраці з Центром забезпечення кібербезпеки Служби безпеки України є користувачем платформи збору та поширення індикаторів кіберзагроз MISP-UA в рамках якої постійно отримує інформацію про нові кіберзагрози і рекомендації щодо їх попередження.

Йтиметься про можливі наслідки кібератак, системи захисту та дії з попередження.

Основні правила, яких необхідно дотримуватись, щоб мінімізувати наслідки кібератак. Поводження з інформацією у сфері кібербезпеки та формування навичок безпечної роботи із засобами комп'ютерної техніки.

Онлайн-трансляція відбуватиметься тут: https://www.facebook.com/dneprorada/

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!