Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Престур на тему «Успіхи діджиталізації у Дніпрі»

07 лютого об 11-00  за адресою: просп. Сергія Нігояна, 49 (Служба руху КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР)- початок престуру на тему «Успіхи діджиталізації у Дніпрі».

Формат:

11-00, Служба руху КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР (просп. Сергія Нігояна,49)- «Сучасна диспетчерська. Застосунок «D-transport», розроблений саме для Дніпра.

Спікери:

-Олег Клевцов, начальник оперативно-диспетчерського центру КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР;

-оператори диспетчерської служби.

ПЕРЕЇЗД

вул. Будівельників, 56  (за заводом Альбатрос, https://maps.app.goo.gl/iqcWL4MN6r6upT4X9)-«Інтерактивна онлайн-мапа ТОВ-Екології-Д» 

Спікери:

-Анна Демиденко, начальниця відділу поводження з відходами управління комунальної екології департаменту екологічної політики ДМР;                  

-представники ТОВ «Екологія-Д».

Довідка:

1.З метою єдиного управління рухом міського громадського транспорту на автобусних маршрутах та маршрутах електротранспорту з 01.05.2020 р створено Оперативно-диспетчерський центр КП "Дніпровський електротранспорт" (ОДЦ). На цей час центр щоденно керує рухом понад 1 100 автобусів, 130 тролейбусів та 180 трамваїв. Здійснює накопичення статистичної інформації та формує відповідну звітність. На рухомому складі міського громадського транспорту, задіяного у пасажирських перевезеннях по місту (автобуси, трамваї, тролейбуси), встановлено понад 1 900 GPS-трекерів.

Крім цього, здійснюється оприлюднення відкритих геоданих щодо місцезнаходження наземного громадського транспорту в режимі реального часу, з можливістю виводу інформації для всіх мешканців міста на відкритих ВЕБ-сторінках та мобільних додатках:  EasyWay, "2Gis", GoogleMaps, "CityBus" та програмного продукту "D-transport", що розроблено саме для Дніпра.

2.Для поліпшення роботи з прибирання міста, компанією ТОВ "Екологія-Д" була розроблена інтерактивна мапа, за допомогою якої диспетчери можуть бачити та змінювати щоденні маршрути, моніторити місцезнаходження сміттєвозу тощо.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ  від шлагбаума міськради о 10-30.