Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальне підприємство «Молодіжний центр Дніпра» відтепер член Асоціації молодіжних центрів України

29-30 січня на базі Запорізького обласного молодіжного центру відбулися Загальні збори Асоціації молодіжних центрів України. Понад 50 представників регіональних та обласних молодіжних центрів зібралися, аби окреслити напрямки діяльності спілки на 2022 рік та обрати нове керівництво.
«Нам дуже сподобався формат зборів, як усе було організовано. Також хочу подякувати Асоціації молодіжних центрів України за можливість стати частиною цієї великої сім'ї, адже наш Молодіжний центр Дніпра має амбіції та бажання заявити про себе за межами міста», - зазначив представник Молодіжного центру Дніпра Антон Швецов.
«Молодіжний центр Дніпра є одним з найбільших молодіжних центрів східної України з багатим досвідом реалізації проєктів. Ми раді, що МЦД є членом спілки молодіжних центрів України та ділиться своїм досвідом з новими молодіжними центрами, які створюються по всій Україні», - прокоментував куратор проєктів молоді Дніпра Карен Агаджанян.
Нагадаємо, комунальне підприємство  «Молодіжний центр Дніпра» було створено влітку 2021 року рішенням міської ради. Основна мета роботи КП - збільшення спектру можливостей молоді міста, нестандартної освіти та створення змістовного дозвілля молоді Дніпра.