Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «Поповнення автопарку «Соціального таксі»

02 лютого о 10-00 у відділенні надання транспортних послуг «Соціальне таксі» міського центру соціальної допомоги (вул. Комбрига Петрова, 21)- виїзна пресконференція на тему «Поповнення автопарку «Соціального таксі».
Спікер:
-Максим Єрьоменко, директор Міського центру соціальної допомоги
Довідка:
У Дніпрі знову  поповнили автомобільний парк "Соціального таксі". В автопарку Міського центру соціальної допомоги вже 6 спеціалізованих автомобілей. У грудні 2021 відділення придбало шосту машину.
На обліку в Центрі для отримання послуги "Соціальне таксі" постійно перебуває близько 700 осіб з інвалідністю. За 2021 рік Центром було здійснено 3 967 соціальних послуг з перевезень. Поповнення автомобільного парку надасть можливість вчасно та якісно виконувати перевезення осіб з інвалідністю. Також це дозволяє збільшити кількість отримувачів цієї послуги і в подальшому розширити перелік категорій для перевезень. На сьогодні транспортні послуги надаються особам з інвалідністю I та II груп захворювання опорно-рухового апарату та особам з порушеннями органів зору, які мають I групу інвалідності. Послуги надаються на безоплатній основі. Кожен отримувач послуги та кожна громадська організація, що перебуває на обліку для перевезення, мають право отримати 4 послуги на місяць, тривалістю не більше як 3 години на день.
УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ  від шлагбаума міськради о 9-20.