Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі в таборі «Золотий вік» виступила Заслужена артистка України Зінаїда Чепа: як це було

У Дніпрі в таборі «Золотий вік» відбувся творчий вечір заслуженої артистки України Зінаїди Чепи. На концерт пройшли близько 250 відпочивальників. Співачка виконала відомі українські та зарубіжні хіти.

«Я не вперше виступаю в таборі «Золотий вік». Тут неймовірно тепла атмосфера, чудові люди. Сьогодні я виконаю відомі пісні, котрі, впевнена, знають відпочивальники, тож ми зможемо співати разом та подарувати гарний настрій одне одному», -  поділилася Заслужена артистка України Зінаїда Чепа.

Творчий вечір Зінаїди Чепи в таборі «Золотий вік» влаштували з нагоди отримання співачкою звання заслуженої артистки України. В цьому році на відпочивальників табору «Золотий вік» чекає багато приємних сюрпризів, пов'язаних з дозвіллям, розказала заступниця директора департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Олена Іонесян: «За останній рік в таборі «Золотий вік» відбулось багато змін, наприклад, харчування стало більш різноманітним, вітамінізованим та смачнішим. Також велику увагу в закладі приділяють дозвіллю відпочивальників, це цікаві лекції, гуртки, виступи творчих колективів».


Подати заявку на відпочинок у таборі «Золотий вік» можна в четвер та п’ятницю з 10:00 до 16:00 за адресою пр. Дмитра Яворницького 64-В. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне посвідчення. Серед обов’язкових умов: міська реєстрація, наявність пенсійного посвідчення та вік від 55 років. Детальну інформацію про табір «Золотий вік» можна отримати за телефоном гарячої лінії комунального підприємства: (067) 550-06-70 або на офіційному сайті ztv.dp.ua.