Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Експерти з оцінювання проєкту Програми розвитку ООН в Україні ознайомилися, як у Дніпрі розвивають програму «Молодіжний працівник»

Молодіжний центр Дніпра відвідали експерти з оцінювання проєкту Програми розвитку ООН в Україні «Громадське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» за 2017 – 2022 рр. – Івс Дел Монако та Катерина Кравчук.

Візит до Дніпра відбувся в рамках реалізації державної програми «Молодіжний працівник». Для гостей організували зустріч із представниками департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міськради.

Під час зустрічі учасники з-поміж іншого обговорили реалізацію державної програми «Молодіжний працівник», розвиток демократії, прав людини, участь молоді у цих процесах. Також для гостей провели екскурсію Молодіжним центром Дніпра, розповіли про досвід впровадження іменних стипендій для активної молоді міста, молодіжного бюджету участі (категорія «Інформаційно-молодіжні проєкти»), роботу молодіжного медіацентру, стажування у міській раді. Враженнями поділилися студенти, які наразі проходять практику у згаданому департаменті.