Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі стартував цикл екскурсій для молоді: що можна подивитись у місті

Уперше у Дніпрі. По місту 26 січня розпочали цикл безкоштовних екскурсій для молоді. Першу провели у Музеї історії Дніпра. Завітало на неї зо два десятки охочих. «Тут в інтерактивній формі екскурсанти зможуть познайомитися з Олександром Полем, також у залах музею розповім про архітектуру міста, про розвиток культури, у нас є навіть експозиція із інформацією про торгівлю нашого міста, адже у нас був великий бум. Щоб побачити деякі цікавинки, потрібен смартфон для сканування QR-коду», – зауважила старша наукова співробітниця Музею історії Дніпра Ірина Завалова.

Прийшла дізнатися про життя Олександра Поля дніпрянка Анастасія Кривогуз: «Я народилася у Дніпрі, усе життя цікавилася його історією. А тут зможу дізнатися всю інформацію про видатного жителя нашого міста». «Протягом року планують провести 25 різноманітних екскурсій Дніпром.

Для цього охочим треба зареєструватися (детальніше на сторінці центру). Серед двох десятків екскурсій молодь зможе відвідати Музей Вадима Сідура, Дніпровський художній музей, Ситуаційний центр міста тощо», – підсумувала директорка комунального підприємства «Молодіжний центр Дніпра» Ірма Нініашвілі.