Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «Послуги для громадян Дніпра поважного віку. Підсумки 2021 року. Плани на 2022»

12 січня о 10-00  у Дніпровському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» ДМР (вул. Панікахи, 95)- виїзна пресконференція на тему «Послуги для громадян Дніпра поважного віку. Підсумки 2021 року. Плани на 2022»
Спікери:
-Наталія Біневська, директорка КУ «Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» ДМР;
-Катерина Авдєєва, фахівчиня із соціальної роботи КУ «Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» ДМР.
Довідка:
Зокрема, велика увага приділяється турботі та догляду за самотніми громадянами Дніпра похилого віку. Не зважаючи на карантинні обмеження, соціальна сфера міста не залишає таких людей без уваги. Постійно розширюється перелік послуг денного відділення, проводяться ремонтні та відновлювальні роботи у відділеннях Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). В цьому році за громадськими ініціативами коштом бюджету громади реалізовано унікальний проєкт - "Браслет, що рятує життя" саме для підопічних терцентру. В наступному році вперше буде проходити реалізація двох проєктів "Бюджету участі" на території установи. Також заплановано розробку проєктної документації для створення нового відділення терцентру у Самарському районі.
УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ  від шлагбаума міськради о 9-20.