Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему «Розвиток соціальних послуг для сімей з дітьми. Підсумки 2021 року. Плани на 2022 рік»

29 грудня о 12-00 у пресцентрі «Наше місто» (вул. Старокозацька, 58, 2 поверх)- пресконференція на тему «Розвиток соціальних послуг для сімей з дітьми. Підсумки 2021 року. Плани на 2022 рік»
Спікери:
-Тетяна Науменко, директорка Комунального закладу соціального захисту «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» ДМР;
Марина Алєксєєва,  заступниця начальника управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР.
Довідка:
Дніпро - перше місто в Україні, де самостійно розробили стандарт та розпочали надання послуги «Асистент дитини під час інклюзивного навчання». Також Дніпро перше місто, у якому до комунальних закладів громади приймають діток з пологових будинків від 0 років та оперативно влаштовують їх у сім'ї. У Дніпрі також є послуга «Раннє втручання» для сімей з дітьми, які мають порушення психічного та фізичного розвитку (зокрема інвалідність). Відкрито і активно працює відділення «Служба підтримки сім'ї». Завдяки своїй активній позиції місто реалізує державні субвенції на розвиток нових соціальних послуг у зазначеній сфері. На наступний рік заплановано реалізацію проєкту «Бюджет участі» для осучаснення кабінету послуги «Раннє втручання».