Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему: «Харчування у комунальних закладах соціальної підтримки дітей та сімей та соціалізація дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»

14 грудня о 15-00  у комунальному закладі соціального захисту «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» ДМР (вул. Тверська, 41)- виїзна пресконференція на тему: «Харчування у комунальних закладах соціальної підтримки дітей та сімей та соціалізація дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»
Спікери:
-Наталія Журавель, директорка КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» ДМР;
-Тетяна Науменко, директорка КЗ соціального захисту «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» ДМР.
Довідка:
У Дніпрі в комунальних закладах соціальної підтримки дітей та сімей впроваджують нові вимоги та норми щодо харчування дітей.
В таких закладах перебувають 120 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У цих закладах діти отримують 5-ти разове харчування коштом міста.
Також дітей, які виховуються у таких закладах, долучають до приготування їжі. Позбавлені можливості отримати зазначені навички у родині, часто вихованці стикаються з певними побутовими труднощами після випуску. Підготовка з самостійного приготування їжі допомагає пристосовувати таких дітей до майбутнього життя.
Увага! Від’їзд представників ЗМІ від  шлагбаума міськради о 14-20.