Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему «Портал відкритих даних» та редизайн офіційного вебпорталу ДМР: що було зроблено для підвищення рівня відкритості міської влади»

06 грудня о 12-00 у приміщенні Дніпровськоі? міськоі? ради (просп. Д. Яворницького, 75, біла зала) - пресконференція на тему «Портал відкритих даних» та редизайн офіційного вебпорталу ДМР: що було зроблено для підвищення рівня відкритості міської влади».

Спікери:

-Костянтин Цепенніков, заступник міського голови;

-Альона Чуєва, директорка департаменту інформаційних технологій ДМР. Довідка:

1.Дніпро увійшов в 10-ку міст, які першими в Україні впровадили новий «Портал відкритих даних» шляхом укладення ліцензійного договору з Міністерством цифрової трансформації.

Відкриті дані - це інформація, яку мають публікувати державні органи у відкритому для всіх громадян доступі на «Порталі відкритих даних». Ці дані є важливим джерелом інформації про стан певної галузі та дієвим інструментом для боротьби з корупцією завдяки відкритості інформації для всіх.

2. Новий вебпортал Дніпровської міської ради має сучасний дизайн та відповідність дизайн коду Дніпра. Окрім цього було частково оновлено функціонал та систему пошуку.

Вебпортал є основним джерелом офіційної інформації щодо діяльності міської влади та свідчить про рівень відкритості влади. На ньому можна переглянути рішення та інші офіційні документи, місцеві петиції, знайти тарифи на комунальні послуги, знайти інформацію про громадські слухання тощо.

Онлайн-трансляція відбуватиметься тут: https://www.facebook.com/dneprorada/

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!