Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Акція «Їжа на вулиці»

27 листопада о 15-00 на Європейській площі -акція «Їжа на вулиці». до Дня вшанування пам’яті жертв голодоморів. Будуть представлені страви, приготовані за достовірними рецептами тих, хто пережив Голодомор 1932-1933 років. 

УВАГА! о 15-00 підхід до преси.

Спікери:

-Дар’я Біла, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР;

-Олександра Полянчикова, керівниця Громадської організації «Станиця Дніпро Пласту - Національної скаутської організації України».

Довідка:

Час проведення акції: 15:00 – 17:00

Втретє у Дніпрі громадська організація «Станиця Дніпро Пласту – Національної скаутської організації України» проводить акцію «Їжа на вулиці» до Дня вшанування пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій 1932-1933 років.

Що їли українські селяни в часи Голодомору 1932-1933 років? Розповість, покаже і дасть скуштувати молодь Національної скаутської організації України «Пласт Дніпро». В меню вуличної акції представлені страви, приготовані за достовірними рецептами тих, хто пережив Голодомор 1932-1933 років. 

Метою акції є поширення знань про Голодомор, вшанування пам’яті невинних жертв та нагадування про злочини радянської влади проти людяності.