Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі інвентаризують міські землі

Провести інвентаризацію земель Дніпра. Таке рішення ухвалили депутати під час 12-ї чергової сесії міської ради. Відповідно до документа, цю роботу доручено комунальному підприємству «Комзем» Дніпровської міської ради.

«Інвентаризація проводитиметься для впорядкування земельних відносин, встановлення місця розташування об’єктів землеустрою, їхніх меж, розмірів, правового статусу. А також для виявлення земель, що не використовуються або використовуються нераціонально чи не за цільовим призначенням, виявлення і консервації деградованих сільськогосподарських угідь і забруднених земель, встановлення кількісних та якісних характеристик земель, необхідних для ведення державного земельного кадастру, здійснення державного контролю за використанням та охороною земель», – йдеться у документі.

Перелік інвентаризації міських земель доповнюватимуть. Зараз до нього увіи?шли об’єкти за 16-ма адресами: вул. Щепкiна, буд. 15; вул. Курчатова, буд. 5; вул. Курчатова, буд. 3; просп. Слобожанський, буд. 2-Г; вул. Калинова, у районі буд. 14–20; вул. Універсальна, буд. 10; вул. Маршала Малиновського, у районі буд. 80; пров. Січовий, буд. 23; вул. Олександра Оцупа, у районі буд. 2; вул. Набережна Перемоги, буд. 20; вул. Андрiя Фабра, буд. 7; вул. Миколи Руденка, буд. 53; шосе Донецьке, у районі буд. 2-Д; шосе Донецьке, у районі буд. 2-К; вул. Січових стрільців, буд. 91; вул. Січеславська Набережна, буд. 47-Д.