Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міському центрі соцдопомоги з грудня запрацює пункт обігріву

Можливість зігрітися, перепочити та переодягнутися. У Дніпрі від 1 грудня відкриє двері пункт обігріву у міському центрі соціальної допомоги (відділення надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів), що по вул. Лоцманській, 22-А. Розрахований він на 9 людей. 

«Тут можна випити чаю з печивом, з’їсти страви швидкого приготування, можна прийняти душ (він окремий – для чоловіків і для жінок), а для людей, які у скрутних життєвих умовах, є чиста тепла одежа та взуття. Перебувати у пункті можна 2-3 години, але, якщо людині нікуди йти, можна залишитись і на одну ніч. Усе безкоштовно», – показав директор міського центру соціальної допомоги Максим Єрьоменко. 

При вході фельдшер перевіряє температуру. Якщо відвідувач недужий, викликають швидку. «Тут у нас окремий вхід до пункту, є санітайзер, рукавички тощо», – додав директор центру. 

Крім того, у міському центрі соціальної допомоги надаються послуги соціального таксі, є відділення професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації людей з інвалідністю. Працюватиме пункт обігріву до березня. Звернутися до центру можна за телефоном: (073) 785 64 61 або за адресою – вул. Лоцманська, 22-А.