Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Звернення за кілька хвилин: у місті запрацював чат-бот контакт-центру Дніпра

У Дніпрі запрацював чат-бот контакт-центру. Тепер спроститься оформлення звернень від містян про аварійні ситуації – достатньо лишень зайти зі смартфону у Viber або Telegram і відповісти на прості запитання. Презентація відбулася у Ситуаційному центрі.  

«Чотири роки тому міськрада створила єдиний контакт-центр (https://hotline.dniprorada.gov.ua/),  щоб містяни могли туди звертатися, якщо є якісь комунальні проблеми. Йдеться не лише про житловий фонд, а й про дорожнє покриття, зливові каналізації, відкриті люки, аварійні дерева тощо. Не треба йти кудись та заповнювати документи, лишень потрібен телефон чи комп’ютер. Є можливість зробити навіть фото й вказати точну локацію (далі йде розподіл та за регламентом виконуються роботи). А сьогодні ми запускаємо нову річ, яка ще простіше, вона буде популярною у містян – це чат-бот нашого контакт-центру», – розповів заступник міського голови Михайло Лисенко. 

У чат-боті містяни зможуть: зробити автоматичне звернення, описати проблему, яка сталася (головне – обрати підтему для уточнення), зазначити адресу, завантажити фото й перевірити надану інформацію. Крім того, надалі можна буде автоматично отримувати сповіщення про планові ремонтні та аварійні роботи за певною адресою або усього міста, направляти звернення чи заявки до виконавчих органів та комунальних підприємств Дніпровської міської ради. Можна навіть редагувати особисті дані. «Містяни зможуть швидко розібратися, як саме створювати звернення, адже у чаті дуже просте меню. До того ми зможемо моніторити дійсний стан щодо різноманітних аварійних ситуацій у місті, буде простіша комунікація між містянами та міською владою. Наразі бот працюватиме у тестовому режимі», – зауважив заступник міського голови Костянтин Цепенніков.

Чат-бот: www.viber.com/dniprokc (Viber), https://t.me/dniptokc_bot (Telegram)