Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «Результат впровадження заходів з енергоефективності та енергомодернізації на базі КП «Дніпроводоканал»: скільки і за рахунок чого вдалося зекономити?»

08 листопада о 15-00  на Кайдацькій  насосно-фільтрувальній станції (вул. Набережна Заводська, 39)-виїзна пресконференція на тему «Результат впровадження заходів з енергоефективності та енерго-модернізації на базі КП «Дніпроводоканал»: скільки і за рахунок чого вдалося зекономити?»

Спікери:

-Михайло Лисенко, заступник міського голови;

-Андрій Довгань, директор КП «Дніпроводоканал» ДМР.

Довідка:

За останні роки на КП "Дніпроводоканал" було проведено ряд заходів, направлених на поліпшення якості питної води, економії енергоресурсів та покращення умов праці. Зокрема на Кайдацькій НФС було замінено старі кабельні лінії.  Було обрано будівництво двох паралельно улаштованих кабельних ліній (кожна у дві нитки), які виконані одножильним кабелем зі зшитого поліетилену та укладені у трикутник. Заміна кабельних ліній дозволила підвищити надійність електропостачання станції та забезпечити безперебійну подачу води правобережній частині міста. Окрім цього  розкажуть і  про інші нововведення на підприємстві в рамках енергоефективності.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від шлагбаума міськради о 14-20.