Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Престур щодо енергомодернізації закладів освіти у Дніпрі

08 листопада об 11-00  у НВК № 66 «Гімназія - початкова школа - дошкільний навчальний заклад», (просп. Героїв, 3 А)- початок  престуру щодо енергомодернізації закладів освіти у Дніпрі.

Формат:

11-00, у НВК № 66 (просп. Героїв, 3 А)

Спікери:

-Юлія Павлюк, директорка департаменту інноваційного розвитку ДМР;

-Людмила Коробка, директорка НВК № 66;

-батьки учнів та вихованців.

ПЕРЕЇЗД

НВК № 12 «загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – гімназія» (просп. Пушкіна, 75)

Спікери:

-Олександр Аджимян,  в.о. начальника відділу, заступник начальника відділу технічного нагляду при департаменті гуманітарної політики ДМР;

-Рита Руда, директорка НВК № 12;

-батьки учнів та вихованців.

ПЕРЕЇЗД

ДНЗ № 402 (вул. Богомаза, 186)

Спікери:

-Олександр Кравець, старший майстер теплової дільниці;

-батьки учнів та вихованців.

Довідка:

З 2019 року Дніпро є першим і досі єдиним українським містом, де проходить масштабна термомодернізація у школах і дитсадках, коштом європейських інвесторів – Європейського банку (ЄБРР) та фондом з енергоефективності та навколишнього середовища (Е5Р). Нині місто переходить  до реалізації другого етапу проєкту, фінансування якого збільшується майже вдвічі й становить загалом 33,52 млн євро. До переліку увійшли ще 98 освітніх, а також медичних закладів – на чому місто наполягало під час перемовин з інвесторами.

Захищати від холоду необхідно не тільки будівельні конструкції, а й інженерні комунікації. Правильне утеплення труб знижує ризик промерзання, якщо циркуляція гарячої води припинилася на певний час. Матеріали, які використовують фахівці КП "Теплоенерго" допомагають зберігати температуру теплоносія та при цьому скорочують тепловтрати в трубопроводі, підтримують їх на допустимому рівні, знижують витрати палива або енергії .

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від шлагбаума міськради о 10-30.