Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Робоча нарада (в форматі онлайн) між представниками Дніпровської міської ради, членами Торгово-промислової палати України, Центром просування торгівлі та інвестицій «Один пояс, один шлях» з метою обговорення напрямків співпраці з м. Шанхай (Китай)

29 жовтня о 10-00 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75,6 поверх, каб.609 А)- робоча нарада (в форматі онлайн) між представниками Дніпровської міської ради, членами Торгово-промислової палати України, Центром просування торгівлі та інвестицій «Один пояс, один шлях» з метою обговорення напрямків співпраці з м. Шанхай (Китай), а саме участі у спільному проекті «Digital Friendly City».

Спікери:

-Володимир Міллер, заступник міського голови, директор департаменту економіки, фінансів та міського бюджету ДМР;

-Костянтин Цепенніков, заступник міського голови;

-Альона Чуєва, директорка департаменту інформаційних технологій ДМР;

-Наталія Чернишова, начальниця управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету ДМР.

Довідка:

Проєкт «Digital Friendly City» – важливий крок до цифрової трансформації міст та поглиблення колаборації у сфері інформаційних технологій. Реалізація проєкту стане запорукою для встановлення надійних дружніх та ділових відносин між двома містами – Шанхай і Дніпро.

У ході робочої наради планується презентація напрямків співпраці (запропонованих українською (Дніпровською) стороною), а саме: створення автоматизованої системи управління ЖКХ та геопорталу міста з автоматизованою базою даних міської нерухомості. А також презентації Індустріального парку «Innovation Forpost».

УВАГА! На захід  запрошуються виключно  представники пресслужби міськради.

Фото, відео та реліз будуть в офіційній розсилці мерії. Дякуємо за розуміння!