Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему «Організація безкоштовного відпочинку та програма дозвілля для пенсіонерів у муніципальному таборі «Золотий вік»

27 жовтня об 11-00 у пресцентрі  «Наше місто» (вул. Старокозацька, 58, 2 поверх)- пресконференція на тему «Організація безкоштовного відпочинку та програма дозвілля для пенсіонерів у муніципальному таборі «Золотий вік».

Спікер:

-Денис Чепур, в. о. директора КП «Оздоровлення та відпочинок» ДМР

Довідка:

Соціальний проєкт «Золотий вік» дозволяє людям пенсійного віку,  які є членами територіальної громади міста Дніпра,  безплатно відпочити та  підвищити якість життя.

Комплексний відпочинок включає спортивно-оздоровчі та загально зміцнювальні заходи й  різноманітну програму дозвілля: фітнес, масаж, заняття на тренажерному майданчику, скандинавська хода, дихальна гімнастика, майстер – класи з петриківського розпису, рукоділля, карвінгу,  комп’ютерний, літературний та танцювальний клуби, юридичні консультації, лекції з історії краю, протидії шахрайству, з надання субсидії тощо.

В таборі постійно працює  кабінет першої медичної допомоги та кваліфіковані медичні сестри, киснева терапія. До послуг відпочивальників  масажний кабінет, послуги перукарів та майстра манікюру.