Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення щодо проведення бюджетних слухань з питання формування показників проєкту бюджету м. Дніпра на 2022 рік

Департамент економіки, фінансів та міського бюджету міської ради повідомляє, що на виконання рішення виконкому міської ради від 27.07.2018 № 742 «Про затвердження Порядку проведення бюджетних слухань у м. Дніпрі» у Ситуаційному центрі Дніпровської міської ради 29.10.2021 о 15.30 планується проведення бюджетних слухань з питання формування показників проєкту бюджету м. Дніпра на 2022 рік.

Бюджетні слухання будуть проходити в онлайн-форматі, а саме:

- враховуючи карантинні обмеження, проведення бюджетних слухань з питання формування показників проєкту бюджету м. Дніпра на 2022 рік заплановано у вигляді Zoom-конференції з онлайн-трансляцією в Youtube на 29.10.2021 о 15.30, тривалість заходу 1 година 30 хвилин;

- за посиланням https://zoom.us/j/91523740251 мешканці територіальної громади міста будуть мати можливість ставити запитання під час слухань у чаті Zoom-конференції у текстовому форматі через коментарі до заступника міського голови, директора департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради Володимира МІЛЛЕРА та інших заступників міського голови за напрямками діяльності;

- текстові запитання із чату Zoom-конференції, які стосуються виключно проєкту бюджету міста Дніпра на 2022 рік, мешканці зможуть озвучити наживо у порядку черги їх відображення у чаті після наданої можливості модератом озвучити питання голосом через підключення мікрофону.

Важливо! У разі озвучення запитання наживо, мешканцю необхідно назвати своє прізвище, ім’я та по-батькові, зазначити організацію (установу, заклад, підприємство тощо), якщо він є її представником. На озвучення питання буде надано 1 хвилину.