Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 19.10.2021 о 09.00 в каб. 227

  Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 19.10.2021 о 09.00 в каб. 227 у будівлі Дніпровської міської ради, за адресою просп. Дмитра Яворницького, 75.

Порядок денний засідання:
1. Про проєкти рішень міської ради, які планується внести на розгляд чергової сесії міської ради. 
2. Про проєкти рішень виконавчого комітету міської ради.
3. Про заміну зелених насаджень по вул. Коробова. 
4. Про видалення зелених насаджень по просп. Сергія Нігояна. 
5. Про видалення дерев по вул. Чернишевського. 
6. Про надання дозволу КП "Теплоенерго" на списання з балансу основних засобів. 
7. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії АТ "Укрзалізниця". 
8. Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 23.07.2019  № 684 "Про встановлення форм документів, необхідних для подання розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізоване водопостачання, централізоване водовідведення". 
9. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії ТОВ "ДНІПРОГАЗ ТЕПЛОІНВЕСТ". 
10. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення АТ "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО". 
11. Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 01.04.2021 № 323 "Про надання КП "Дніпроводоканал" дозволу на виконання робіт і функцій замовника на проєктування та реконструкцію об’єкта". 
12. Про надання дозволу КП "ЖИЛСЕРВІС-5" на виконання функцій замовника на проєктування та виконання робіт з реконструкції нежитлової будівлі (будівлі гуртожитку, санаторію-профілакторію) під гуртожиток за адресою: вул. Караваєва, 13 в м. Дніпрі. 
13. Про надання дозволу КП "ЖИЛСЕРВІС-5" на проєктування та виконання будівельних робіт на незавершеному будівництві багатоквартирного житлового будинку літ. А за адресою: вул. Князя Володимира Великого,13 Б в м. Дніпрі.